Catan - card game Mareste

Catan - card game

AB0010102

Nou

Jucatori 2 Durata 90 min
Varsta 10+ Complexitate medie

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este pe stoc

39,00 lei

TVA inclus

Livram produse in toata tara

Perioada de livrare: 4-5 zile lucratoare

Oferim asistenta telefonica

Comanda de inca 190,00 lei si ai transport gratuit!

Catan - card game

In aceasta versiune activitatile au loc cu ajutorul cartilor de joc. Se construiesc drumuri, sate si catati cu ajutorul resurselor si ramane interactiunea dintre jucatori pe plan comercial.

Versiunea joc de carti ofera o experienta noua pasionatilor de Catan fiind usor de transportat.

Cum se joaca Catan - card game:

Catan Card Game seamana intr-o oarecare masura cu The Settlers of Catan, jocul original din seria Catan.

Exista 6 resurse: lana, lemn, caramizi, cereale, minereu si aur. Inainte de inceperea jocului jucatorii primesc 6 carti patrate de resurse ce au un numar diferit. In plus ei incep jocul cu 2 carti de sat si 1 de drum care leaga cele 2 sate.

Cartile de drumuri, sate si cetati vor fi cumparate in timpul jocului. Fiecare sat sau cetate vine cu 2 noi carti resursa. Satele si cetatile aduc puncte de victorie.

Dupa ce se da cu zarul in loc sa iei mai multe carti jucatorii intorc cartea corespondenta cu 90 de grade pentru a arata ca au pus mana pe inca o resursa de acel tip. Adica, cartea caramizi are o figura cu o caramida pe una dintre laturile cartii, doua pe latura urmatoare, trei pe a treia si zero caramizi pe a patra.

Exista si un zar de evenimente, care poate produce 4 efecte:

1. o recompensa a unui jucator pentru more mai multe puncte cavaler sau puncte 'moara de vant' (o ilustratie cu o moara de vant pe unele carti),

2. o resursa bonus,

3. un atac daca un jucator are prea multe resurse,

4. unul dintre cele 6 evenimente speciale – razboi civil, conflict, mester constructor, molima, an imbelsugat sau progres.

Exista 62 de carti de dezvoltare in 6 gramezi aflate in centrul mesei.

Inainte de inceperea jocului jucatorii aleg una dintre ele, se uita la ea si aleg 3 carti pe care le tin in mana. Pentru cele 42 de carti de dezvoltare este nevoie sa se investeasca resurse pentru ca sa fie puse in joc, sa se ajunga la imbunatatiri civice sau cavaleri.

Fiecare imbunatatire civica serveste unei functiuni benefice sau aduce puncte de victorie sau ambele. 20 de carti sunt carti de actiuni, de care poate sa beneficieze unul dintre jucatori sau le poate face rau celorlalti. Dupa ce un jucator plateste sa foloseasca o carte sau foloseste o carte de actiune, trage fara sa se uite o alta carte. Cele ce le refuza sau care nu le utilizeaza pot fi schimbate in turele urmatoare. Unele dintre ele au stegulete indicand puncte de victorie.

Obiectivul jocului: Cine obtine 12 puncte de victorie castiga jocul!

Pachetul contine 110 carti de joc si regulamentul.

Designer: Klaus Teuber

Artist: Tanja Donner, Pete Fenlon, Jason Hawkins, Matt Schwabel si altii

Producator: Kosmos

Varsta recomandata 10+
Numar jucatori 2 Jucatori
Categorie Carti de joc
Dificultate 2 / 5
Durata 90 minute
Mecanici Zaruri, Management de carti de joc, Negociere
Accept

Acest site foloseste cookies