Brainbox - Istoria Lumii Mareste

Brainbox - Istoria Lumii

AB0010004

Nou

Jucatori 1-7 Durata 10 min
Varsta 8+ Complexitate mica

Mai multe detalii

59,00 lei

TVA inclus

Livram produse in toata tara

Perioada de livrare: 4-5 zile lucratoare

Oferim asistenta telefonica

Comanda de inca 190,00 lei si ai transport gratuit!

Brainbox - Istoria Lumii

Acest BrainBox Istoria Lumii este conceput pentru a fi jucat in familie. Aventura in istoria planetei va imbunatati spiritul de observatie si capacitatea de memorare cat si cunostintele despre evenimentele marcante din istoria planetei noastre.

Cartonasele prezinta evenimente sau personalitati care au marcat lumea noastra, de la Epoca de Piatra, prin Evul Mediu, Revolutia Franceza, pana la ultimele evenimente datorate globalizarii. BrainBox Istoria Lumii te motiveaza sa inveti lucruri noi si sa te distrezi alaturi de familie sau prieteni.

Cum se joaca Brainbox:

Daca esti cel mai tanar jucator tragi un cartonas din cutie si intorci clepsidra. Ai la dispozitie 10 secunde sa studiezi imaginea si informatiile de pe cartonas (pana se scurge nisipul din clepsidra). Clepsidra mai poate fi intoarsa inca o data pentru ca jucatorii mai tineri sa aiba mai mult timp pentru a studia cartonasul.

Apoi dai cartonasul altui jucator si dai cu zarul. Vei raspunde la intrebarea cu numarul indicat de zar. (Ex. Daca dai cu zarul un trei, atunci vei raspunde la intrebarea cu numarul trei).

Un alt jucator iti citeste intrebarea si apoi verificati impreuna daca raspunsul tau este corect, intorcand cartonasul. Cu cat ai mai multe raspunsuri corecte, cu atat mai multe cartonase vei acumula.

Obiectivul jocului:

Fii jucatorul ce are cele mai multe cartonase dupa 10 minute.

Designer: Gary Wyatt

Artist: -

Producator: Green Board Games

Varsta recomandata 8+
Numar jucatori 1 - 7 Jucatori
Categorie Copii
Dificultate 1 / 5
Durata 10 minute
Mecanici Zaruri, Rotire si mutare
Accept

Acest site foloseste cookies