Brainbox - Lumea Mareste

Brainbox - Lumea

AB0010005

Nou

Jucatori 1-7 Durata 10 min
Varsta 8+ Complexitate mica

Mai multe detalii

59,00 lei

TVA inclus

Livram produse in toata tara

Perioada de livrare: 4-5 zile lucratoare

Oferim asistenta telefonica

Comanda de inca 190,00 lei si ai transport gratuit!

Brainbox - Lumea

BrainBox Lumea este conceput pentru a fi jucat in familie. Datele jocului sunt actualizate in permanenta, fiecare cartonas al unei tari prezinta capitala, steagul, frontierele/vecinii si cele mai reprezentative imagini si elemente culturale. In prezent jocul este tradus in 20 de limbi.

Cum se joaca Brainbox Lumea:

Daca esti cel mai tanar jucator tragi un cartonas din cutie si intorci clepsidra. Ai la dispozitie 10 secunde sa studiezi imaginea si informatiile de pe cartonas (pana se scurge nisipul din clepsidra). Clepsidra mai poate fi intoarsa inca o data pentru ca jucatorii mai tineri sa aiba mai mult timp pentru a studia cartonasul.

Apoi dai cartonasul altui jucator si dai cu zarul. Vei raspunde la intrebarea cu numarul indicat de zar. (Ex: daca dai cu zarul un trei, atunci vei raspunde la intrebarea cu numarul trei).

Un alt jucator iti citeste intrebarea si apoi verificati impreuna daca raspunsul tau este corect, intorcand cartonasul. Daca raspunsul tau este corect, cartonasul ramane la tine. Daca raspunsul nu este corect cartonasul se intoarce in pachet.

Obiectivul jocului:

Fii jucatorul ce are cele mai multe cartonase dupa 10 minute.

Designer: Gary Wyatt

Artist: -

Producator: Green Board Games

Varsta recomandata 8+
Numar jucatori 1 - 7 Jucatori
Categorie Copii
Dificultate 1 / 5
Durata 10 minute
Mecanici Memorare, Rotire si mutare
Accept

Acest site foloseste cookies