Dice Town Mareste

Dice Town

AB0010190

Nou

Jucatori 2-5 Durata 60 min
Varsta 8+ Complexitate medie

Mai multe detalii

145,00 lei

TVA inclus

Livram produse in toata tara

Perioada de livrare: 4-5 zile lucratoare

Oferim asistenta telefonica

Comanda de inca 190,00 lei si ai transport gratuit!

Oraselul zarurilor din Far West: Dice Town

Un joc rapid cu zaruri Dice Town antreneaza 2-5 jucatori in westul salbatic. Cu noroc, trucuri si o tactica pe masura devi cel mai bogat cetatean al orasului. Visul american poate acapara pe oricine indiferent de varsta si ocupatie. Te prinde!

Toti jucatorii primesc o cupa cu 5 zaruri si 8 dolari. Dupa ce arunca cu zarurile jucatorii vor miza ceva din mana ca sa preia controlul in Dice Town pentru a beneficia de diferite actiuni.

Cum se joaca Dice Town:

Jucatorii dau ca zarurile, de diecare data cu un zar in minus pana toate 5 sunt pe masa. Daca vor sa aiba mai mult de 1 zar, ei trebuie sa plateasca 1 dollar pentru fiecare zar in plus.

Dupa care se verifica...

9: din mina de aur jucatorul cu cei mai multi de 9 poate lua o pepita de fiecare 9.

10: la banca jucatorul cu cei mai multi de 10 poate jefui banca si lua toate bancnotele de acolo. O pereche de bancnote sunt 1 punct de victorie in final.

Jacks: jucatorul cu cei mai multi J merge la magazin si ia tot atatea carti cate a decartat. Cartile pot avea de la 1 la 8 puncte sau ii va da voie sa faca actiunea saloon sau general store de doua ori, una dupa alta, sa puna un zar sub cupa cu ce vrea el fara sa se roteasca, sau sa fure 4 dollar de la altcineva.

Queens: jucatorul cu cele mai multe carti Q este bine primit de fete, se foloseste de ele pentru a fura de la un alt jucator. Poate tot atatea carti cate Q a decartat, pastreaza insa doar una, restul le da inapoi..

Kings: jucatorul cu cei mai multi K devine noul sheriff; el decides cine castiga in caz de egalitate, dar poate fi influentat cu pepite, carti sau bani.

Asi/Poker hand: in primarie, jucatorul cu cea mai buna mana ia o proprietate ce valoreaza 5 lpuncte de victorie. Daca ai asi in mana aceasta ai voie sa iei mai multe carti.

Si daca un jucator n-a castigat nimic in tura aceasta, poate sa-l viziteze pe Doc Badluck de unde poate alege una dintre urmatoarele:

- sa se doteze cu sarma ghimpata –are 2 proprietati ce nu pot fi furate; - sa traga prima carte din pachetul din general store; - toti jucatorii trebuie sa-i dea 2 dollari; - un as ii va aduce cate o pepita de la fiecare jucator.

Obiectivul jocului: Jocul se termina cand nu mai sunt pepite in mina de aur si cand s-au repartizat toate proprietatile.

Se numara punctele: 1 pentru o pepita, 1 pentru 2 dollar, 5 pentru cine e sheriff, si fiecare carte de la general store sau de proprietate la valoarea nominala

Contine:

- 1 tabla de joc

- 19 carti cu magazine

- 25 carti de proprietate

- 5 cupe pentru zaruri

- 25 de zaruri -

43 bancnote de 1 dolar

- 30 pepite de aur

- o carte de serif

- reguli

Designer: Bruno Cathala, Ludovic Maublanc

Artist: Pierô

Producator: Matagot

Varsta recomandata 8+
Numar jucatori 2 - 5 Jucatori
Categorie Dice games
Dificultate 2 / 5
Durata 60 minute
Mecanici Actiuni simultane, Puteri diferite ale jucatorilor, Realizare colectii, Zaruri
Accept

Acest site foloseste cookies