Catan - extensia Orase & Cavaleri 5/6 Mareste

Catan - extensia Orase & Cavaleri 5/6

AB0010097

Nou

Jucatori 4-6 Durata 120 min
Varsta 12+ Complexitate medie

Mai multe detalii

85,00 lei

TVA inclus

Livram produse in toata tara

Perioada de livrare: 4-5 zile lucratoare

Oferim asistenta telefonica

Comanda de inca 190,00 lei si ai transport gratuit!

Catan - extensia Orase & Cavaleri 5/6

Aceasta extensie adauga noi trasaturi colonistilor din Catan, cele mai importante fiind crearea de cavaleri ce vor proteja tinutul de invadatorii barbari si vor construi diferite imbunatatiri orasului aducand beneficii detinatorului acelui oras. Extensia confera complexitate tactica, lungeste jocul si poate antrena in actiune 5-6 jucatori.

Cum se joaca Catan - Orase & Cavaleri 5/6:

Extensia Orase & Cavaleri schimba jocul de baza sub trei aspecte principale:

In primul rand exista 3 marfuri noi, in afara resurselor - hartie, panza si monede, ce pot fi achizitionate din Forest, Meadow si Mountain. Orasele care produc in mod obisnuit doua din aceste resurse vor produce 1 resursa si 1 produs. Ca marfa sa fie mai usor de obtinut, fiecare jucator incepe jocul cu 1 oras si 1 asezare pe placa de joc.) Acestea le permit jucatorilor sa aduca imbunatatiri orasului, ceea ce le confera diferite avantaje si ulterior puncte.

In al doilea rand, pachetul de carti de dezvoltare este inlocuit cu trei pachete diferite, fiecare corespunzand uneia dintre marfuri. Imbunatatind cladiri jucatorii pot sa traga aceste carti de fiecare data cand sunt aruncate zarurile. Mai multe imbunatatiri dau mai multe sanse, cartile nu pot fi cumparate direct. Ele sunt asemanatoare cartilor de dezvoltare din jocul de baza, dar cu mai multe efecte.

In cele din urmă, jucatorii pot pune cavaleri si drumuri pe insula. Cavalerii pot fi folositi pentru a ocupa anumite intersectii si pentru a muta Robberul (ce a luat locul cartilor Soldier), dar si pentru a apara insula de atacurile barbarilor.

Daca insula este aparata cu succes, jucatorul (sau jucatorii) cu cei mai multi cavaleri sunt recompensati. In caz contrar, jucatorul (sau jucatorii) cu cei mai putini cavaleri vor avea un oras declasat la o asezare.

Obiectivul jocului:

In final castiga jucatorul cu cele mai multe puncte.

Pentru a juca sunt necesare Catan, Catan: extensia 5/6, Catan: Cities & Knights.

Designer: Klaus Teuber

Artist: Volkan Baga, Tanja Donner, Harald Lieske, Michael Menzel si altii

Producator: Kosmos

Varsta recomandata 12+
Numar jucatori 3 - 6 Jucatori
Categorie Strategie
Dificultate 3 / 5
Durata 120 minute
Mecanici Zaruri, Management de carti de joc, Memorare, Tabla modulara, Construirea de ruta / retea, Negociere
Accept

Acest site foloseste cookies