Reduceri! Agricola - Editie pentru Familie Mareste

Agricola - Editie pentru Familie

AB0010020

Nou

Jucatori 1-4 Durata 45 min
Varsta 8+ Complexitate medie

Mai multe detalii

129,00 lei

TVA inclus

Livram produse in toata tara

Perioada de livrare: 4-5 zile lucratoare

Oferim asistenta telefonica

Comanda de inca 190,00 lei si ai transport gratuit!

Agricola Editia de Familie

Regulile simple si tematica fac din Agricola Editia de familie un joc usor si accesibil pentru toata lumea. Ai nevoie de spatiu pentru a-ti gazdui familia, de campuri pentru agricultura si de pasuni pentru a creste mai multe animale.

Cum se joaca Agricola Editia de Familie:

In Agricola Editia de Familie, scopul tau este sa construiesti o ferma familia ta. Incepi de la o casa din lemn cu doua camere, un adapost pentru tine, fermierul si sotia ta. De-a lungul desfasurarii jocului vei adauga mai multe camere casei pentru a-ti putea adaposti o familie mai numeroasa. Cu mai multi oameni poti face mai multe, dar atentie, la fiecare recolta trebuie sa-ti hranesti oamenii!

Intr-o tura de joc ai dreptul la 2 actiuni, una pentru tine si una pentru sotia ta, alegand dintre mai multe activitati: sa aduni lemne, lut sau piatra, sa construiesti garduri. S-ar putea sa ai mai mulți copii pentru a-ti spori forta de munca, dar întai trebuie sa-ti maresti casa. Ai nevoie si de o recolta mai mare ca sa ii hranești pe copii.

Pentru a reusi sa razbati dupa fiecare recolta va trebui sa cultivi ogoarele si sa cresti animale. Anumite imbunatatiri iti vor facilita succesul.

In Agricola Editia de Familie, pentru a trece la actiune, trebuie sa plasezi un om pe un spatiu de actiune. Acest lucru iti va aduce grane, iti va permite sa ari si chiar sa construiesti o moara. Inceputul e simplu, jocul captivant!

Jocul se termina dupa 14 runde.

Obiectivul jocului: Castiga jucatorul a carui ferma valoreaza cele mai multe puncte.

Designer: Uwe Rosenberg

Artist: Klemens Franz

Producator: Mayfair Games

Varsta recomandata 8+
Numar jucatori 1 - 4 Jucatori
Categorie Familie
Dificultate 3 / 5
Durata 45 minute
Mecanici Plasare de oameni
Accept

Acest site foloseste cookies