Bang! The Dice Game Mareste

Bang! The Dice Game (Limba engleza)

AB0010043

Nou

Jucatori 3-8 Durata 15 min
Varsta 8+ Complexitate mica

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este pe stoc

79,00 lei

TVA inclus

Livram produse in toata tara

Perioada de livrare: 4-5 zile lucratoare

Oferim asistenta telefonica

Comanda de inca 190,00 lei si ai transport gratuit!

Lupta western de moda veche

Seriful vrea sa instaureze ordinea. El ii vaneaza pe Banditi, dar Banditii vor sa-l lichideze. Renegatii au planurile lor si nu refuza oportunitatea de a scapa de oricare din parti. Gloantele suiera. Va fi ordinea instaurata sau banditii vor face legea?

Care dintre pistolari este curajosul ajutor de serif, gata sa se sacrifice pentru acesta? Si cine este nemilosul bandit gata sa-i omoare? Actiunea se declanseaza daca scoateti cartile din toc. Acest joc de carti conserva sufletul jocului clasic. Bang The Dice game recreaza duelurile din westul salbatic.

Cum se joaca Bang! The Dice game:

Fiecare jucator trage o carte de rol ce o plaseaza in secret la una dintre cele doua echipe: seriful si ajutoarele sale, banditii si renegatii. Informațiile de pe carti folosesc simboluri așa ca nu sunt dependente lingvistic.

Jocul incepe cu seriful ce isi arata cartea si face prima tura a jocului. Pe tura, un jucator poate da cu zarul de 3 ori. El foloseste rezultatul pentru: a trage in jucatorii vecini, sau pentru a creste distanta focului, sau pentru a-si vindeca ranile.

Fiecare jucator primește si o carte de caracter speciala. Aceasta carte ii va oferi o abilitate in joc.

Exista 22 de tipuri diferite de carți in pachet. Cele mai frecvente sunt BANG! care iti permit sa tragi intr-un alt jucator, daca tinta se afla in "raza" armei tale. Tinta poate juca o carte "MISSED!" pentru a evita glontul. Alte carti pot oferi avantaje temporare in timpul jocului (de exemplu, diferite arme pentru a imbunatati raza de actiune a armei) si efecte speciale pentru a te ajuta o data sau a-i incurca pe adversari (de exemplu Beer pentru a restabili sanatatea sau Barrels sa te ascunzi in timpul unui schimb de focuri). Calul este bun pentru a mentine la distanta vecinii necinstiti, iar Winchester poate sa doboare o tinta in intervalul 5.

Gatling aduce fara exceptie moartea pentru ca nu conteaza la ce distanta se afla tintele. Poate fi utilizata o singura data, dar vizeaza toti ceilalti jucatori de la masa!

Obiectivul jocului:

Seriful si ajutoarele sale trebuie sa elimine banditii, iar banditii castiga prin lichidarea serifului, dar renegatii castiga numai daca sunt ultimii supravietuitori in joc.

Contine:

- 5 zaruri Bang!

- 30 carti de joc

- jetoane sageata

- jetoane glont

- regulament

Designer: Michael Palm, Lukas Zach

Artist: Riccardo Pieruccini

Producator: dV Giochi

Varsta recomandata 8+
Numar jucatori 3 - 8 Jucatori
Categorie Carti de joc
Dificultate 1 / 5
Durata 15 minute
Mecanici Zaruri, Puteri diferite ale jucatorilor, Aliante
Accept

Acest site foloseste cookies