Fresco Big Box Mareste

Fresco Big Box

AB0010075

Nou

Jucatori 2-4 Durata 60 min
Varsta 10+ Complexitate medie

Mai multe detalii

299,00 lei

TVA inclus

Livram produse in toata tara

Perioada de livrare: 4-5 zile lucratoare

Oferim asistenta telefonica

Comanda de inca 190,00 lei si ai transport gratuit!

Fresco: Big Box

Fresco: Big Box contine tot ce are jocul original Fresco, plus toate extensiile lansate pana la finele anului 2012 si noua extensie (cu modulele 8, 9 si 10). Poti juca fara extensii intr-o familie mai mica sau poti adauga extensiile - una, două sau toate - pentru a diversifica jocul si pentru a-i spori dificultatea, obtinand un joc foarte flexibil, care atrage.

Fresco

Fiecare runda incepe cand jucatorii decid la ce ora vor sa se trezeasca a doua zi. Cu cat se trezesc mai repede, cu atat mai bine pentru ca iti va veni randul mai repede si vei avea la dispozitie cele mai bune optiuni. Dar daca te trezesti prea devreme, ucenicii tai vor fi nemultumiti si nu vor mai lucra la fel de bine. Ei ar vrea sa doarma mai mult. Fiecare jucator primeste cei 5 ucenici si 3 pictori de culoare rosie, albastra, galbena si verde alaturi de cate un mic paravan, un mare paravan mare, o tabla individuala pentru actiuni, cate un cub rosu, albastru si galben si 12 taleri.

Cum se joaca Fresco:

Jucatorii decid actiunile fiecare cand ii vine randul, angajand la lucru ucenicii pentru diferite sarcini. E nevoie sa cumperi vopsea, sa amesteci vopseaua, sa lucrezi la fresca, sa strangi bani (cu care sa cumperi vopseaua de mai sus) pictand portrete si chiar sa iti trimiti ucenicii la opera pentru a-i mentine in forma. Cele mai multe puncte sunt obtinute din pictarea frescei, care necesita anumite combinatii de vopsea, asa ca trebuie sa cumperi si sa amesteci cu intelepciune vopselele, in plus fata de depasirea altor jucatori la pictarea frescei.

Obiectivul jocului: Daca la sfarsitul unei runde mai sunt doar 6 jetoane de fresca sau mai putine pe tabla de joc, atunci s-a ajuns la runda finala si ca urmare se intorc tablele de actiuni pe partea cu cifra 2 in colt. Imediat dupa parcurgerea actiunilor se va trece la ultima punctare. Punctele de victorie se adauga la suma de taleri ramasa: 1 punct de victorie la 2 taleri. Jucatorul care a acumulat cele mai multe puncte a castigat.

Designer: Wolfgang Panning, Marco Ruskowski, Marcel Süßelbeck

Artist: Oliver Schlemmer

Producator: Queen Games

Varsta recomandata 10+
Numar jucatori 2 - 4 Jucatori
Categorie Role play games
Dificultate 3 / 5
Durata 60 minute
Mecanici Actiuni simultane, Realizare colectii, Plasare de oameni
Accept

Acest site foloseste cookies