Kingdom Builder Big Box Mareste

Kingdom Builder Big Box

AB0010080

Nou

Jucatori 2-5 Durata 45-60 min
Varsta 8+ Complexitate medie

Mai multe detalii

349,00 lei

TVA inclus

Livram produse in toata tara

Perioada de livrare: 4-5 zile lucratoare

Oferim asistenta telefonica

Comanda de inca 190,00 lei si ai transport gratuit!

Kingdom Builder Big Box

In lumea reala nimeni nu iti ofera un regat. Dar poti sa iti intemeiezi un regat propriu cu multa munca si ceva noroc. Kingdom builder este tocmai jocul in care iti creezi propriul tau regat. Intemeiezi noi asezari si ai ca obiectiv acumularea de cat mai mult aur.

Vei juca rolul unuia din cele 10 tipuri de constructori (de ex. fermier, pescar, miner, comerciant, descoperitor etc.) si in fiecare tura vei juca 3 carti pentru a construi pe acel teren. Daca reusesti sa construiesti langa castel ai sanse mari sa castigi aurul mult dorit de la sfarsitul jocului.

Regatul pe care il ridici pe parcursul turelor de joc poate, sau nu, sa te declare castigator, in functie de misiunea pe care ai avut-o pentru acest joc. Cu acest joc nu te plictisești si joci diverse personaje care doresc să aiba propriul regat.

Cum se joaca Kingdom Builder:

9 tipuri diferite de teren sunt prezente pe tabla de joc. Ele includ locuri si castele. Pe parcursul unei ture, un jucator isi joaca cartea de teren si construieste 3 asezari pe terenul de acel tip. Daca este posibil, o asezare noua trebuie construita langa o asezare existenta. Cand se construieste langa o locatie speciala, jucatorul poate beneficia de o actiune. Ea poate fi folosita din turul urmator. Aceste iti permit actiuni incredibile, cum ar fi mutarea asezarilor.

Daca construieste langa un castel, jucatorul va castiga aur la sfarsitul jocului. Dar cea mai mare cantitate de aur va fi castigata daca indeplineste conditiile celor 3 carti de obiective. Aceste 10 carti stabilesc condițiile necesare si obligatorii pentru castigarea aurului.

De exemplu, se castiga de aur daca asezarile se situeaza langa apa sau daca majoritatea asezarilor se afla in acelasi sector al hartii. In fiecare joc, jucatorii vor folosi un set de 3 din 10 carti alese la intimplare, 4 din 8 actiuni speciale și 4 din 8 terenuri pentru a construi harta cea ce face ca niciun joc nu seamana cu celalalt.

Obiectivul jocului:

Jucatorul care castiga cea mai mare cantitate de aur la finele jocului castiga.

Contine:

- harta

- pioni pentru teritorii

- carti de actiune

- carti de obiective

- include si extensiile: Crossroads, Nomads, Marshlands.

Designer: Donald X. Vaccarino

Artist: Michael Schacht, Oliver Schlemmer

Producator: Queen Games

Varsta recomandata 8+
Numar jucatori 2 - 5 Jucatori
Categorie Role play games
Dificultate 2 / 5
Durata 45 - 60 minute
Mecanici Plasarea placilor, Tabla modulara, Construirea de ruta / retea
Accept

Acest site foloseste cookies