Pandemic Mareste

Pandemic

AB0010123

Nou

Jucatori 2-4 Durata 45 min
Varsta 8+ Complexitate medie

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este pe stoc

129,00 lei

TVA inclus

Livram produse in toata tara

Perioada de livrare: 4-5 zile lucratoare

Oferim asistenta telefonica

Comanda de inca 190,00 lei si ai transport gratuit!

Pandemic

Fara sa concureze unul impotriva altuia fiecare jucator are un rol important in lupta împotriva bolilor care pot da nastere la mari epidemii (pandemii) si pot distruge planeta. Totul trebuie gandit strategic pentru ca daca se declansează epidemia trebuie sa puteti lua masuri impotriva ei si sa salvati tot ce se poate salva.

Cele 4 boli se raspandesc foarte repede si orice miscare gresita poate conduce la pandemie. Fiecare jucator este specialist intr-un domeniu si poate ajuta la combaterea ei, dar conteaza si unde se afla el pe harta lumii atunci cand se declanseaza. Jocul te tine in alerta si nici nu știi cum a trecut timpul.

Cum se joaca Pandemic:

In fiecare tur, un jucator poate folosi pana la 4 actiuni: calatoreste, vindeca, descopera un medicament sau construiste un centru de cercetare.

Un pachet de carti ofera aceste actiuni, dar printre aceste carti sunt cartile de epidemii care accelereaza si intensifica bolile facandu-le mai periculoase.

Al doilea pachet de carti controleaza raspandirea normala a bolilor. Jucatorii au un rol unic in echipa. Ei trebuie sa-si planifice foarte bine strategia in asa fel incat sa foloseasca optim puterile specialistilor pentru a putea tine sub control bolile.

Expertul Operațional poate construi centre de cercetare pentru gasirea unor proceduri de vindecare ce permit o mobilitate mai mare intre centrele urbane. Cercetatorul are nevoie de mai putine carti pentru a vindeca o anumită boala.

Obiectivul jocului: Daca trece prea mult timp și una sau mai multe boli se intind peste punctul de intoarcere jucatorii au pierdut jocul.

Contine:

1 regulament de 8 pagini

1 tabla de joc

7 carti de rol

5 pioni

6 centre de cercetare

96 cubulete de boli

6 marcaje

1 marcaj pentru rată de infectare

1 marcaj pentru eruptii

4 marcaj de vindecare

59 carti de jucator

48 carti de orase

6 carti de epidemii

5 carti de evenimente speciale

48 carti de infectii

4 carti de referinte

Designer: Matt Leacock

Artist: Josh Cappel, Christian Hanisch, Régis Moulun, Chris Quilliams, Tom Thiel

Producator: Z-Man Games

Varsta recomandata 8+
Numar jucatori 2 - 4 Jucatori
Categorie Strategie
Dificultate 2 / 5
Durata 45 minute
Mecanici Cooperativ, Management de carti de joc, Miscare dintr-un punct in altul, Realizare colectii, Negociere, Puteri diferite ale jucatorilor
Accept

Acest site foloseste cookies