Hive Mareste

Hive

AB0010009

Nou

Jucatori 2 Durata 20 min
Varsta 9+ Complexitate medie

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este pe stoc

88,99 lei

TVA inclus

Livram produse in toata tara

Perioada de livrare: 4-5 zile lucratoare

Oferim asistenta telefonica

Comanda de inca 190,00 lei si ai transport gratuit!

Hive

Hive este un joc de strategie pentru 2 jucatori ce atrage irezistibil si nu mai poate fi lasat din mina! Hive nu are nevoie de o tabla de joc. El poate fi jucat pe orice suprafata plana, in tren, avion, autob, autoturism sau pe marginea piscinei. Hive este format din 22 de piese, unsprezece albe si unsprezece negre, cu diverse insecte care se misca fiecare intr-un mod specific.

Cum se joaca Hive:

Jocul incepe odata cu asezarea primei insecte, fara alte pregatiri. Pe masura ce se aseaza piesele, ia fiinta un model ce devine suprafata de joc (piesele puse in joc se transforma in tabla de joc).

Fiecare jucator are un set format din 11 piese şi 5 tipuri de insecte (greier, furnica, paianjen, radasca, Queen Bee – regina stupului). El va pune sau va misca in tura lui o piesa pe tabloul ce se genereaza. Conditia obligatorie pentru a castiga este sa nu divizezi niciodată stupul (the Hive, adica Stupul). Cand pui o piesa noua pe harta, sa o pui langa o piesa proprie – exceptie fac primele 2 piese care inevitabil se vor atinge. Regina Stupului trebuie sa intre in joc in primele 4 ture ale fiecarui jucator si din acel moment poti incepe sa si muti piesele proprii.

Obiectivul jocului:

Scopul fiecarui jucator este sa incercuie total regina adversarului, avand grija sa-l impiedice pe adversar sa nu-i incercuiasca regina.

Designer: John Yianni

Artist: John Yianni

Producator: Gen42 Games

Varsta recomandata 9+
Numar jucatori 2 Jucatori
Categorie Strategie
Dificultate 2 / 5
Durata 20 minute
Mecanici Miscare pe tabla
Accept

Acest site foloseste cookies