Mr. Jack - Editie aniversara Mareste

Mr. Jack - Editie aniversara

AB0010013

Nou

Jucatori 2 Durata 30 min
Varsta 9+ Complexitate mica

Mai multe detalii

119,00 lei

TVA inclus

Livram produse in toata tara

Perioada de livrare: 4-5 zile lucratoare

Oferim asistenta telefonica

Comanda de inca 190,00 lei si ai transport gratuit!

Mr. Jack Editie aniversara

Un joc antrenant in care intuitia, logica si sangele rece vor fi necesare pentru fiecare dintre cei doi jucatori. Cine este personajul ce trebuie descoperit?

In comparatie cu jocul original aparut in 2006, Editia Aniversara vine cu cateva modificari. Toate personajele au suferit modificari grafice, fiind redesenate, iar pentru unele dintre ele pozitia de start pe tabla de joc a fost modificata. Inclusiv tabla de joc a fost redesenata: atentie, de acum incolo Mr. Jack poate evada mult mai usor.

Cum se joaca:

In Mr. Jack, un jucator il reprezinta pe Jack the Ripper, unul dintre cele opt personaje. Doar acest jucator stie cine este domnul Jack. El poate fi acuzat doar o singura data in tot timpul jocului! In fiecare tur, jucatorii misca personajele, folosindu-si puterile lor speciale, plasandu-le fie in umbra, fie in lumina. La sfarsitul fiecarui tur, martorii declara daca Jack este vizibil (adica in lumina sau in apropierea unui alt personaj) sau nu (singur in umbra). Aceasta permite investigatorului sa stie care sunt caracterele nevinovate. Pe masura ce jocul progreseaza, investigatorul incearca sa elimine suspectii in timp ce Jack încearca sa scape.

Obiectivul jocului:

Scopul lui Mr Jack este sa fuga din cartier cat mai curand posibil (sau sa evite sa fie acuzat timp de opt runde). Celalalt jucator reprezinta un anchetator independent (nereprezentat pe tabla) care incearca sa ghiceasca identitatea lui Jack.

Designer: -

Artist: -

Producator: Hurrican Games

Varsta recomandata 9+
Numar jucatori 2 Jucatori
Categorie Strategie
Dificultate 2 / 5
Durata 30 minute
Mecanici Puteri diferite ale jucatorilor
Accept

Acest site foloseste cookies