Orcs Orcs Orcs Mareste

Orcs Orcs Orcs

AB0010084

Nou

Jucatori 2-4 Durata 45 min
Varsta 13+ Complexitate medie

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este pe stoc

169,00 lei

TVA inclus

Livram produse in toata tara

Perioada de livrare: 4-5 zile lucratoare

Oferim asistenta telefonica

Comanda de inca 190,00 lei si ai transport gratuit!

Orcs Orcs Orcs

Orcs Orcs Orcs este un joc pentru 2-4 jucatori. Jocul combina 2 tipuri de joc: acumulare de carti si apararea unui punct strategic. Transformati in magi jucatorii vor face vraji si vor zdrobi valurile invadatoare de orci.

Cum se joaca Orcs Orcs Orcs:

Magii incep jocul sus in turnul ce se afla in mijlocul campului de lupta. Campul de lupta are 6 cai de acces, cu trei sectoare ce se deschid radial de la turn. Valuri de orci incearca sa atace turnul.

Treaba ta este sa le invingi inainte de a ajunge la tine. La inceputul fiecarei runde jucatorii trag o carte ce le dezvaluie destinul, cartea hotaraste ce fel de creaturi va inainta pe cele 6 cai spre turn si cateodata va impune o schimbare a neplacuta a regulilor pentru acea runda.

Exista trei categorii de orci. Ele au puteri si abilitati speciale diferite care sunt mostenite de un jucator atunci cand este invinsa.

Obiectivul jocului:

Jocul ia sfarsit cand nu mai exista nici o orca pe una dintre cele patru cai de acces. La calcularea scorului jucatorii isi numara orcile si le inmulteste cu numarul de pe contorul de creaturi. La acest numar se adauga alte puncte pentru fiecare vraja invatata si se scade puncte pentru fiecare carte de otravire din pachetul propriu de carti.

Cine are cele mai multe puncte va fi declarat "Magul Magilor"!

Designer: Frank Thyben

Artist: Marko Fiedler

Producator: Queen Games

Varsta recomandata 13+
Numar jucatori 2 - 4 Jucatori
Categorie War games
Dificultate 2 / 5
Durata 45 minute
Accept

Acest site foloseste cookies